Anasayfa / Genel / BAŞKANIMIZ AHMET ÇANKAYA’DAN EĞİTİME DESTEK

BAŞKANIMIZ AHMET ÇANKAYA’DAN EĞİTİME DESTEK

Belediye Başkanımız Ahmet ÇANKAYA’ dan Eğitime Destek
İlçe Kaymakamımız Ferhat GÜR, Belediye Başkanımız Ahmet ÇANKAYA ve Başkan Yardımcımız Mehmet Remzi ARMAĞAN 2022-2023 eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dileyerek Ali Ericek İlköğretim Okulu’nda sınıfları ziyaret ettiler.
Belediye Başkanımız Ahmet ÇANKAYA okul yaşantısına adım atan ve yeni eğitim öğretim yılına merhaba diyen anaokulu ve 1. Sınıf öğrencilerimize eğitim setlerini hediye etti.
Eğitim setlerinin hazırlanması için desteklerini esirgemeyen Sayın Neriman Esra GENÇ Hanımefendiye katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

34.GELENEKSEL AKŞEMSEDDİN HZ. ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BU YIL 26 MAYIS 2024 TARİHİNDE DÜZENLENECEKTİR.