Anasayfa / Genel / PROJE ÖDÜLÜ 3.SÜ GÖYNÜK BELEDİYESİ

PROJE ÖDÜLÜ 3.SÜ GÖYNÜK BELEDİYESİ

Proje Ödülü 3.sü Göynük Belediyesi

Fatih Belediyesi’nin ev sahipliğinde Tarihi Kentler Birliği tarafından “Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması” düzenlenmiştir.
Tarihi Kentler Birliği üyesi olan Belediyemiz, projelerini yeni çizdirip onaylattığımız “Gazi Süleyman Paşa Hamamı” ile yarışmaya katılarak ilçemizi temsil etmiştir. Katıldığımız bu proje ile en iyi proje ödülü kategorisinde 3. olarak ödül almaya hak kazandık.
Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya, Tarihi Kentler Birliği’ne ve Birliğin kurulmasına vesile olan herkese teşekkür ederek ödülünü almıştır. İlçemize hayırlı olsun.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI İLÇEMİZDE COŞKU VE GURURLA KUTLANDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Beybahçesi Stadyumunda ilçemiz ...