Anasayfa / Başkan'ın Mesajları / BAŞKANIMIZ AHMET ÇANKAYA’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ TEBRİK MESAJI

BAŞKANIMIZ AHMET ÇANKAYA’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ TEBRİK MESAJI

Bulundukları görevler, üstlendikleri sorumlulukları itibariyle, kadınlarımızın şefkat ve duyarlılıklarına ilk olarak ailede tanıklık eden bizler, kadınlarımıza gerekli saygı ve sevgiyi göstermekle mükellef olmakla birlikte sağlıklı bir toplumun ancak erkek ve kadının birbirinden güç aldığı, her alanda yan yana yürüdüğü ve birbirine omuz verdiği bir ortamın devamlılığı ile şekilleneceğinin bilincindeyiz.

Bizler Türkiye Cumhuriyetinin mevcudiyetinde fedakarca cepheye erzak ve silah taşıyan, vatan savunmasında canla başla mücadele eden, İstiklal mücadelesinde ön saflarda yer almış kadınlarımızın vatan sevgisi, çalışkanlığı ve üretkenliği ile yoklukları varlık haline dönüştürerek bugünlere gelmiş bir milletiz. Ülkemiz huzurunun, refahının ve kalkınmasının temel taşı, sırtına yüklediği tüm sorumlulukların altından başarı ile kalkan kahraman kadınlarımızdır.

Bu duygu ve düşüncelerle ayakları altına cennet serilmiş analarımız, bilgisi ve üretkenliği ile ülke kalkınmasında yer alan hanım kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik eder,
Saygılar Sunarım
Ahmet Çankaya