Anasayfa / Genel / GÖYNÜK YÖRESEL ÜRÜNLERİ KADIN EMEK PAZARI BOLU HIGHWAY’DE

GÖYNÜK YÖRESEL ÜRÜNLERİ KADIN EMEK PAZARI BOLU HIGHWAY’DE

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bolu Kadın Girişimciler Kurulu önderliğinde, üreten kadınlara destek olmak amacıyla düzenlenen Kadın Emek Pazarı’nın açılışı bu gün HighWay Outlet’te gerçekleşti. Bolu’nun yöresel ürünlerinin tamamen doğal yöntemlerle işlenerek üretildiği ve satışa sunulduğu Kadın Emek Pazarı’nın açılış törenine, Bolu Valisi Ahmet Ümit’in eşi Şengül Ümit, Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya, Bolu Ticaret İl Müdürü Ersin Terzi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş ve çok sayıda davetli katıldı. Bolu ilinin 2. Kadın Kooperatifi olma özelliğini taşıyan Göynük Üreten Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Kadın Emek Pazarında , 6-7-8 Mart tarihlerinde 3 gün boyunca Highway Outlet ilçemizin yöresel ürünlerinin satış ve sergisini gerçekleştirecektir.

2023 YILI FAALİYET RAPORU İLANI