Anasayfa / Genel / BAŞKANIMIZ ŞEHİT ZİYA SARPKAYA GÖYNÜK İLÇE DEVLET HASTANESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Başkanımız Kemal Kazan yapımı tamamlanan Şehit Ziya Sarpkaya Göynük İlçe Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan yeni ilçe devlet hastanesinde incelemelerde bulunan Başkanımız Kemal Kazan yetkililerden bilgi aldı. Başkanımız ilçemize kazandırılan yeni devlet hastanesinin ilçemiz halkına günümüz standartlarında hizmet vereceğini belirtirken şimdiden ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Dünyanın her köşesinde sevginin ve merhametin timsali olan en değerli varlıklarımızın, annelerimizin Anneler Günü kutlu ...