Anasayfa / Genel / ‘GİRİŞİMCİ KADIN BULUŞMALARI’ BOLU’DA GERÇEKLEŞTİ

‘GİRİŞİMCİ KADIN BULUŞMALARI’ BOLU’DA GERÇEKLEŞTİ

Garanti Bankası ve KAGİDER işbirliğiyle düzenlenen ve kadın girişimcilerin yeni iş birlikleri kurarak yeni pazarlara açılmasını amaçlayan buluşma, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Garanti, Bankası Genel Müdür Yardımcısı Cemal Onaran ve KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Sanem Oktar’ın katılımıyla gerçekleşirken ‘Girişimci Kadın Buluşmaları’ etkinliğinde Göynük Belediyesi Yöresel El Sanatları Eğitim Merkezinde daha önce eğitim gören girişimci Sibel Alcan el emeği ile uğraşan girişimci kadınlar için açılan stantlarda ürünlerini sergiledi.
Bolu’da farklı sektörlerinden pek çok kadın girişimciyi bir araya getiren etkinlikte katılımcılar, kadın girişimcilerin işlerinin gelişmesi ve sürdürülebilirliği için fayda sağlayacak bir çok konuda kendilerine bilgiler verirken, kadınlar yeni iş bağlantıları kurarak kendi ve farklı sektörlerden girişimci kadınlarla tanışma imkanı yakaladılar.

KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının zirveye ...