Anasayfa / Genel / İLÇEMİZDE TÜM ÜLKEDE EŞ ZAMANLI OLARAK DÜZENLENEN KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ DENETİMİ GERÇEKLEŞTİ

Belediye Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş, İlçe Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan ve beraberindeki heyet ile birlikte İçişleri Bakanlığınca 81 İl Valiliğine gönderilen genelgeye uyarınca Türkiye genelinde eş zamanlı olarak geniş kapsamlı düzenlenen koronavirüs denetimi tedbirleri kapsamında ilçe esnafımızı ziyaret ederek Covid-19 için alınan tedbirlerin denetimlerini gerçekleştirdi.

34.GELENEKSEL AKŞEMSEDDİN HZ. ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BU YIL 26 MAYIS 2024 TARİHİNDE DÜZENLENECEKTİR.