Anasayfa / Genel / İLÇEMİZDE SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN 17 EYLÜL DENETİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İLÇEMİZDE SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN 17 EYLÜL DENETİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ülkemiz genelinde 81 il ve ilçelerde koronavirüs salgınıyla mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi amacıyla  ‘’Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla eş zamanlı olarak geniş kapsamlı biçimde düzenlenen koronavirüs denetimi,İlçemizde İlçe Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş, kurum müdürleri ve mahalli denetim ekipleri katılımı ile gerçekleştirildi.

Denetimler kapsamında ekipler, kafeler, lokantalar, berber ve kuaförler, toplu taşıma araçları, taksiler, kahvehaneler, alışveriş alanları ile toplu yaşam alanları  gibi birçok yerde denetimlere katılarak, esnaf ve vatandaşları maske kullanımının yanı sıra sosyal  mesafe ve hijyen konusunda uyarılarda bulunuldu.

Ramazan Bayramı kamu personeli ve halkla bayramlaşma programı İlçe Kaymakamı Talha Battal, Belediye Başkanımız Ali ...