Anasayfa / Genel / İPEKYOLU BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANTISI SAPANCA’DA GERÇEKLEŞTİ.

İPEKYOLU BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANTISI SAPANCA’DA GERÇEKLEŞTİ.

İpekyolu Belediyeleri Turizm Kalkınma Birliği meclis toplantısı Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’in ev sahipliğinde Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantı da üyelerin tamamının oylarıyla yeninden Birlik Başkanlığına Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya seçilirken ‘Başkan Kaya yaptığı açıklamada; “İPEKBİR olarak tüm üye belediyelerimizle ortak proje üretmeye, turizm alanında yurt içinde ve yurt dışında çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz ’dedi.

Başkanımız Ahmet Çankaya’nın Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliğine seçildiği toplantı sonrası Toplantıya katılan başkan ve meclis üyeleri Sapanca da bir dizi ziyaretlerde bulundular.

34.GELENEKSEL AKŞEMSEDDİN HZ. ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BU YIL 26 MAYIS 2024 TARİHİNDE DÜZENLENECEKTİR.