Anasayfa / Genel / ŞEHİR MERKEZİ IŞIL IŞIL OLDU

ŞEHİR MERKEZİ IŞIL IŞIL OLDU

Belediyemiz tarafından Gazi Süleyman Paşa Bulvarı üzerinde bulunan aydınlatma direklerine dekoratif ledli aydınlatma yapıldı.
Çalışmalar kapsamında çarşı merkezi ve arasta çarşısının ardından İlçe şehir giriş takı ile Atatürk anıtı arasında bulunan güzergâh ile bulvar üzerinde bulunan billboardlarda dekoratif aydınlatma ve ledli ışıklandırma çalışmaları tamamlanırken, şehir merkezi ışıl ışıl bir görünüme sahip oldu.
Konu ile ilgili açıklama yapan başkanımız Ahmet Çankaya ‘Bu aydınlatma sistemi ile şehir merkezimiz daha güvenli ve güzel bir görünüme kavuştu. LED lambalar halojen ve enkandesan lambalar ile karşılaştırıldığında daha düşük enerji tüketimine (%90 daha az enerji tüketirler) ve çok uzun kullanım ömrüne sahiptir. Bu sayede elektrik faturasında ciddi miktarda tasarruf yapmanıza yardımcı olarak operasyonel maliyetleri düşürürler. Çok uzun ömürlü oldukları için lamba değişikliği yapılmasına daha az ihtiyaç duyarlar,ilçemize hayırlı olsun’ dedi.

Kurban Bayramı kamu personeli ve halkla bayramlaşma Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya, İlçe Kaymakamı Ferhat Gür, ...