Anasayfa / Genel / KDZ. EREĞLİ FİZİKSEL ENGELLİLER DERNEĞİNDEN İHTİYAÇ SAHİBİ KARDEŞİMİZE AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMI

KDZ. EREĞLİ FİZİKSEL ENGELLİLER DERNEĞİ GÖNÜLLÜLERİNDEN CAVİDE ERSEVENDEN İHTİYAÇ SAHİBİ ENGELLİ KARDEŞİMİZE AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMI.

Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şentürk Dernek Gönüllülerinden Cavide Erseven ve Dernek Üyeleri bu gün ilçemize ziyaret ederek ilçemizde yaşayan Murat Akıtürk  adlı kardeşimize akülü tekerlekli sandalye hediye ettiler.

Mutluluğu yüzünden okunan Murat kardeşimiz ve ailesi hayırsever Cavide Erseven ve Dernek Başkanı İsmail Şentürk’e teşekkür ederken, Başkanımız Kemal Kazan yaptığı açıklamada; Bizler sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçemizde bulunan engelli vatandaşlarımıza ihtiyaçları doğrultusunda yardımlarımızı yapmaya özen gösteriyor sosyal hayata katılımları için elverişli ortamları yaratmaya çalışıyoruz derken, bunun yanı sıra hayırsever vatandaşlarımız tarafından yapılan yardımlarda engelli vatandaşlarımızı mutlu ettiği kadar bizleride mutlu ediyor. İhtiyaç sahibi Murat kardeşimize akülü tekerlekli sandalye yardımında bulunan  Cavide Erseven Hanım başta olmak üzere yardımın ulaşmasında aracı olan Kdz. Ereğli fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk ve dernek üyelerine şükranlarımı sunuyorum dedi.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI İLÇEMİZDE COŞKU VE GURURLA KUTLANDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Beybahçesi Stadyumunda ilçemiz ...