Anasayfa / Genel / BOLU SEVGİ EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLAR BELEDİYEMİZİN DAVETLİSİ OLARAK İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Bolu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar Belediyemizin davetlisi olarak bu gün ilçemizi ziyaret etti.

İlçemiz ziyaretlerinde kendilerine eşlik eden Başkanımız Kemal Kazan miniklerle vakit geçirip kendilerine çeşitli hediyeler verdi.

Sonrasında  Bolu Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Özgür Uğurlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde kurulan Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar nezaket ziyaretinde bulunmak üzere Belediye Başkanımız Kemal Kazan’ı makamında ziyaret ederken kendisine davetlerinden ötürü teşekkür ettiler.

Ramazan Bayramı kamu personeli ve halkla bayramlaşma programı İlçe Kaymakamı Talha Battal, Belediye Başkanımız Ali ...